Missed the Frame ?  

 
 

  Ethiopia.  The never ending story.

Kun for indviede.

Vejen fra Addis Abbeba og 525 km nordpå skulle tjekkes.

Verdensbanken havde ”sponsoreret” et projekt til forundersøgelser af reparations- / retableringsomkostninger for en 500 km bid af hovedvejen fra Addis Ababa til kystbyen Assab i Eritrea.

 

  Planmæssig afgang: Lørdag d. 14 oktober 
 med målestart d.16. oktober.

 


Topografi. HAAB er Addis Ababa.

 

D skulle udføre FWDmålinger.

Jeg ville tro selve målearbejdet vil tage næsten 3 uger.
C vil spare penge, og planen var vist at købe en 2ugers fixed billet.

 

Da D har solgt et FWD til G i Zambia sidste år, valgte vi at få C til at leje dét, så vi slap for at transportere et FWD med fra Europa.


CARTOGRAPHIA, Budapest.

.......

I mellemtiden tager jeg til Finland i 14 dage og måler lufthavne med den hvide bil, da S i England skal leje den blå bil med RSP-udstyret.


Rovaniemi International, Finland.

 

Han skulle kun måle IRI (jævnhed) og fik lov til at gøre det på egen hånd, da han så ikke skal køre med hjørnelaserne monterede. Det kræver nemlig en hvis ekspertise, da de rager en halv meter ud på hver side af bilen og ikke kan ses fra føresædet.
Bb skal køre bilen til færgen i Esbjerg, så henter S, eller Da den, på den anden side af Nordsøen.

Så vidt så godt.

Manchester City har i mellemtiden hørt at S også kan måle sporkøring med den bil, så S får alligevel lov til at få hjørnelaserne med, hvis han lover at passe godt på dem.

Bb laver aftale med S om at køre udstyret helt til Sheffield, holde 1 uges ferie medens S måler, og så køre bilen hjem igen. Trækker projektet ud vil S sørge for Bbs underhold. (?)

Da det normalt er det mig der har ansvaret for udstyret, bliver også mig der skal reparere det, hvis det går i stykker og det er ikke ligefrem tid jeg har nok af i øjeblikket.
C1 er på ferie, så jeg underretter A om mine betænkeligheder ved at Bb måler for S. A har før udtalt sig om hvem der bør køre/ikke køre RSP’en, men han vil som sædvanligt ikke involveres og henviser til C2.

C2 vil så ringe til S og fortælle ham, at Bb ikke må køre RSPmålinger med hjørnelasere, da hans “kørestil” på ingen måde harmonerer med målemetoden og at han i det hele taget optræder i trafikken som en elefant i en glasbutik.

Jeg ringer til S bagefter, for at fortælle ham om hvordan bilen er indrettet med ledningsføring, tyverialarm, skilte- og blinkmontage osv.osv.

S siger som det første, at C2 har ringet og sagt at Bb ikke må køre målinger og at han selv mener at kunne huske, hvordan Rs program virker. Så det behøver jeg så ikke at nævne.

Jeg skriver en laang fax om målebilens indretning.

.....

Der opstod nogle problemer i Etiopien, så rejsen blev  udsat til den 20 oktober. 

 
     
 

Next >>